Ongeëvenaarde expertise, oplossingen op maat.

Vastgoed wordt algemeen aanzien als een goede investering. Wist je dat je nu ook laagdrempelig en divers kan investeren in vastgoed? Hierdoor bescherm je je spaargeld tegen inflatie. Fortior biedt toegankelijke investeringen in vastgoed aan, waarbij jij je bovendien nergens zorgen om hoeft te maken. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Fortior projecten op maat

Hotelkamers

Een hotel op de juiste locatie brengt veel geld op. Vandaar dat wij onze hotels gebouwd hebben op drie heel uiteenlopende, maar drie even interessante plaatsen.

Fortior parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

De nood aan parkeerplaatsen op drukbezochte locaties blijft stijgen, waardoor een parkeerplaats op een goede locatie veel geld opbrengt. Ook de elektrificatie van voertuigen biedt een nieuw verdienmodel.

Fortior pensioenflats

Pensioenflats

De vraag naar huurvastgoed in België blijft stijgen. Meer specifiek, tweekamerappartementen lijken het meest populair onder huurders en investeerders, zeker in de grotere steden. Met al deze zaken in het achterhoofd is een investering in pensioenflats dé ideale investering!

Kosy. Erasmus

Studentenkamers

Uit een marktanalyse van studiebureau Stadim en de studentenvastgoedbeheerder Diggit Studentlife, die De Tijd kon inkijken, heeft België tegen 2030 95.000 extra studentenkamers nodig.

Vastgoed met verhuurgarantie

Een sociaal verhuurkantoor (SVK) is een erkende organisatie, die kwaliteitsvolle woningen en appartementen huurt op de private huurmarkt en die vervolgens voor een redelijke huurprijs verder verhuurt aan personen met een bescheiden inkomen.

Residentie Stéphanie - Louise XL

Appartementen

Als je als investeerder een appartement aankoopt op een goede locatie, doe je zo goed als altijd een goede zaak. Bij residentie Stéphanie Louise XL hebben we bewust gekozen voor verhuurvastgoed op een toplocatie in Brussel.

Waarom investeren via ons?

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling én exploitatie van vastgoed.

Op welgekozen liggingen in België en Frankrijk ontwikkelen en bouwen wij vastgoedprojecten voor onze klanten. Dagelijks staan wij ook in voor de uitbating van vele van onze gerealiseerde projecten. Vaak als franchisenemer van merken met wereldfaam. Deze betrokkenheid in de uitbating maakt ons als ontwikkelaar een partner voor al wie op een ontzorgde manier wil investeren in vastgoed en zijn of haar patrimonium wil uitbreiden of diversifiëren.

Wij ontwikkelen en baten hotels, betaalparkings, seniories en ook studentenhuisvesting uit.

Investeren met Fortior

Hoe verloopt ons contact?

Vastgoed kopen is geen alledaagse beslissing. Je moet er grondig over nadenken en het is belangrijk dat je alle stappen van het proces goed begrijpt. Daarom kozen we bij Fortior voor een gestructureerde aanpak, waarbij we je nauwgezet begeleiden gedurende elke fase van het proces.
We streven ernaar om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen, terwijl we tegelijkertijd duidelijk uitleggen wat je kunt verwachten en wat niet. Op deze manier bundelen we onze krachten om ervoor te zorgen dat je met trots eigenaar wordt van onroerend goed en met vertrouwen kunt investeren.

Eerste ontmoeting

We ontmoeten elkaar voor een kennismakingsgesprek, bij jou thuis of bij ons, en luisteren naar jouw wensen en verwachtingen.
We bespreken in detail hoe Fortior je kan helpen en gaan samen aan de slag.

Persoonlijke bezichtiging

We nodigen je uit om het volledige vastgoedproject te bekijken en de eenheden te verkennen waarin je interesse hebt getoond. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, de prijs te bespreken en de mogelijkheden voor een samenwerking te overlopen.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd, je hebt besloten om vastgoed te kopen en je wilt eigenaar worden. In deze fase zetten we een aantal dingen op papier en stellen we het voorlopige koopcontract op, zodat de notaris de benodigde documenten voor de officiële akte kan voorbereiden.

Administratieve begeleiding

De notaris stelt de officiële akte op en baseert zich hiervoor op de getekende compromis. Onze adviseur blijft je bijstaan totdat je de akte tekent en officieel eigenaar wordt.

Praktische regelingen

We maken een afspraak met de managers van het pand om stap voor stap alle operationele details te bespreken. Ze zullen je informeren over het precieze gebruik van het pand, inzicht geven in de auditcommissie en geven informatie over de datum van de algemene vergadering.

Jaarlijkse exploitatievergadering

Elk jaar houden we een bijeenkomst waar alle eigenaren worden uitgenodigd. Zo blijf je op de hoogte van de prestaties van je project, worden beslissingen toegelicht en toekomstige plannen besproken. Je krijgt ook de gelegenheid om uw eigen suggesties te doen.

We staan klaar voor jou