Jouw betrouwbare partner voor vastgoedinvesteringen

Jouw betrouwbare partner voor vastgoedinvesteringen

Fortior maakt vastgoedinvesteringen makkelijker. We maken ze menselijker.
En dat is essentieel, want een investering houdt veel meer in dan louter de transactie. Je wil de juiste keuze maken, je rendement maximaliseren en kopzorgen minimaliseren. Dat beseffen we maar al te goed. Vanaf de eerste steen tot en met de zoektocht naar huurders zijn we er om een transparant antwoord te geven op al je vragen, om je te begeleiden waar nodig en kwalitatieve verhuuroplossingen te bieden. 

 

Of je nu een ervaren investeerder bent, of de stap pas voor de eerste keer zet: als toegewijde partner willen we families sterker maken.

Sterker in vastgoedinvesteringen

Waarom we doen wat we doen

We werken samen met merken met wereldfaam.
Omdat we het beste voor al onze klanten wensen, kiezen we er bewust voor om samen te werken met topspelers binnen de sector voor de uitbating van onze projecten.

 
Zo combineren we het beste van twee werelden waar kennis en ervaring samenkomt. Dit komt niet alleen de eindgebruikers, met name onze hotelgasten en onze parking gebruikers, ten goede maar ook onze investeerders.
Door samen te werken met vertrouwde partners krijgen we enerzijds toegang tot jarenlange expertise en kunnen we anderzijds terugvallen op het vertrouwen dat deze merken reeds in hun markt hebben verworven. Dit zorgt bij nieuwe projecten voor een vlotte opstart.
Investeren met Fortior

Hoe verloopt ons contact?

Het aanschaffen van onroerend goed is geen alledaagse beslissing. Het vereist grondig nadenken en een goed begrip van de stappen die je neemt. Daarom heeft Fortior gekozen voor een gestructureerde aanpak, waarbij we je zorgvuldig begeleiden gedurende elke fase van het proces.

 

Ons doel is om jouw wensen duidelijk te definiëren en tegelijkertijd helder uit te leggen wat je wel en niet kunt verwachten. Op deze manier werken we samen om ervoor te zorgen dat je met trots eigenaar wordt van onroerend goed en zorgeloos kan investeren.

Kennismaking

We kunnen bij jou langskomen of je kunt bij ons langskomen, met als primaire doel om eerst te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Passen we bij wat jij zoekt? Delen we dezelfde visie?

Als dat het geval is, zullen we gedetailleerd uitleggen hoe Fortior jou van dienst kan zijn en gaan we aan de slag.

Bezoek ter plaatse

Je bent van harte welkom om het gehele vastgoedproject te komen bezichtigen, met specifieke aandacht voor de locatie en de eenheden waarin je interesse hebt getoond. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, de prijs te bespreken en samen de samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Beslissing

Gefeliciteerd, je hebt gekozen om met trots vastgoedeigenaar te worden. Nu is het tijd om enkele zaken op schrift te stellen en het voorlopig koopcontract op te stellen, zodat de notaris de benodigde documenten kan voorbereiden voor de officiële akte.

Adminstratieve begeleiding

Met de compromis als leidraad, zorgt de notaris voor de opstelling van de officiële akte. Onze adviseur zal je gedurende het gehele proces begeleiden, tot aan de dag waarop je de akte ondertekent en officieel eigenaar wordt.

Praktische regelingen

We plannen een ontmoeting met de algemeen manager van het hotel om systematisch alle operationele details door te nemen. Zij zullen je instrueren over de specifieke gebruiksinstructies van de kamer of suite, uitleg geven over het auditcomité en informatie verstrekken over de datum van de algemene vergadering.

Jaarlijkse exploitatievergadering

Jaarlijks organiseren we een bijeenkomst waarbij alle eigenaren worden uitgenodigd voor de exploitatievergadering. Op deze manier ben je volledig op de hoogte van de prestaties van je project gedurende dat jaar, worden genomen beslissingen toegelicht en worden toekomstige plannen besproken. Bovendien biedt deze gelegenheid je de kans om zelf suggesties aan te dragen

Onze waarden

Of je nu een doorwinterde investeerder bent of een first-timer, we zetten alles op alles om onze vastgoedinvesteringen voor iedereen toegankelijk te
maken. Niet alleen door een lage instapprijs te garanderen, maar ook door onze persoonlijke en informele manier van werken.

Voor jou, onze klant, willen we het onderste uit de kan halen. Daarom blijven we onze expertise uitbreiden. We weten dat we onszelf alleen kunnen
verbeteren wanneer we luisteren naar jouw feedback en noden, dat groei hand in hand gaat met zelfreflectie. Het is ons doel om onze klanten de
best mogelijke investeringsopportuniteiten te bieden.

We brengen mensen graag samen, zowel onze partners en collega’s als onze investeerders en huurders. We verbinden hen dankzij onze positieve
en oplossingsgerichte mindset, en zetten daarnaast maximaal in op kennisdeling en eerlijke communicatie.

Je plukt pas echt de vruchten van je investering, wanneer je een toegewijde partner aan je zijde hebt die de zorgen van je overneemt. Het is de
manier om een duurzame langetermijnrelatie uit te bouwen, waarbij we je blijven ondersteunen met de exploitatie en het onderhoud, met advies en
oplossingen.

Onze franchisepartners

We zijn commited
We verbinden
We zijn ambitieus
We zijn bereikbaar

You only really reap the benefits of your investment when you have a dedicated partner at your side who takes care of your worries. It is the way to develop a sustainable long-term relationship, in which we continue to support you with operation and maintenance, with advice and
solutions.

We want to get the most out of it for you, our customer. That is why we continue to expand our expertise. We know that we can only
improve ourselves by listening to your feedback and needs, that growth goes hand in hand with self-reflection. It is our goal to provide our clients with the best possible investment opportunities.

We want to get the most out of it for you, our customer. That is why we continue to expand our expertise. We know that we can only
improve ourselves by listening to your feedback and needs, that growth goes hand in hand with self-reflection. It is our goal to provide our clients with the best possible investment opportunities.

Whether you are a seasoned investor or a first-timer, we do everything we can to
make our real estate investments accessible to everyone. Not only by guaranteeing a low entry price, but also by our personal and informal way of working.

De cijfers spreken voor zich

Investeren, iets voor the lucky few? Niet bij Fortior, want hier willen we drempels verlagen. Dag na dag creëren we opportuniteiten die voor iedereen toegankelijk zijn en faciliteren we keer op keer projecten met een lage instapkost. We geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zijn financiële toekomst op te bouwen en te profiteren van de voordelen van vastgoedbeleggingen.

1.606

units in verkoop & ontwikkeling

45+

jaar ervaring in vastgoedinvesteringen

32

verkocht in de laatste maanden

Fortior biedt een uitgebreide ervaring en diepgaande expertise aan op het gebied van investeringsvastgoed.