Residentie Stéphanie-Louise: neem een kijkje naar deze bevoorrechte locatie

De Residentie Stéphanie-Louise XL is een prestigieus adres in het hart van Brussel en biedt een exclusief aanbod appartementen aan. Het project is ideaal gelegen om te voldoen aan de behoeften van gezinnen en professionals. Zo kan deze residentie een mooie investeringskans vertegenwoordigen.

Een ideale locatie

Gelegen in het centrum van Brussel, bevindt de Residentie Stéphanie Louise XL zich op steenworp afstand van de beroemde Louizalaan, met een vlotte toegang tot tal van restaurants en winkels. Deze bevoorrechte locatie plaatst u in het hart van de actie, terwijl u tegelijkertijd beschermd bent tegen de toeristische drukte, zodat u kunt genieten van het beste van beide werelden.

Ideaal voor families en kinderen

Voor gezinnen zijn onze ruime en moderne appartementen perfect geschikt. Scholen, parken en kinderactiviteiten zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor er een aangename en praktische leefomgeving wordt aangeboden. Het Ter Kamerenbos, een groot groen gebied in de buurt, is ideaal voor wandelingen en gezinsuitjes.

Een dynamische wijk voor professionals

Voor degenen die op zoek zijn naar een woning dicht bij hun werk, bieden onze appartementen ongeëvenaarde luxe en comfort.

De Residentie Stéphanie Louise XL is een perfecte optie voor investeerders in Brussel. De nabijheid van kantoren zoals Silversquare, advocatenkantoren, de Financietoren en Europese instellingen (slechts drie metrohaltes verwijderd), evenals ambassades, zorgt voor optimale bereikbaarheid voor zakelijke reizen. Het geheel bevindt zich naast het centrum zonder ondergedompeld te zijn in het toeristische tumult, waardoor het een ideale werkomgeving biedt. 

Toegankelijkheid en verbindingen

De residentie geniet van uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer in de buurt. U bevindt zich op een steenworp afstand van het Justitiepaleis en er is een goede verbinding met alle belangrijke wijken van Brussel. Het Poelaertplein, bekend om zijn prachtige zonsondergangen, en het Egmondpark, grenzend aan The Hotel, zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

U profiteert van een strategische locatie, dicht bij de belangrijkste culturele attracties van Brussel, zoals de UGC-bioscoop, kunstgaleries en de onmisbare musea van Brussel, zoals het Magritte Museum en het Museum voor Schone Kunsten.

Een veilige en hoogwaardige wijk

Wonen in de Residentie Stéphanie-Louise XL betekent kiezen voor een veilige buurt met een uitstekende levenskwaliteit. U bevindt zich vlakbij het Steigenberger Icon Wiltcher’s Hotel en de Châtelainwijk, een van de meest chique en trendy wijken van de hoofdstad. Deze dynamische buurt is perfect voor wie wil genieten van het beste van het Brusselse leven.

Voor een gezin op zoek naar een comfortabele woning gevestigd in Brussel, is de Residentie Stéphanie-Louise XL het ideale adres. Ontdek een nieuwe manier van leven in het hart van Brussel, waar comfort en gemak samenkomen in een elegante en moderne omgeving.

We zouden vereerd zijn om u een rondleiding te geven door de Residentie Stéphanie-Louise XL en u de ervaring te delen van een buitengewone levensstijl in een van de meest dynamische steden van Europa.