Wat de “Stéphanie-Louise XL Residence” biedt.

Verfijnde appartementen, een bevoorrechte locatie en privéparkeergelegenheid wachten op u in het hart van Brussel. Ons project in het hart van de prestigieuze wijk zou aan uw verwachtingen kunnen voldoen, dankzij de prachtige mogelijkheden die het biedt:

1 - Een appartement met verfijnd design en moderne decoratie

U kunt profiteren van verfijnde afwerkingen, uitgevoerd in samenwerking met een gerenommeerde architect, Dries Vanlerberghe. Deze aanbieding is inbegrepen in de prijs van het appartement, maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen afwerkingen te kiezen en het appartement naar uw wens in te richten.

Houd er rekening mee dat architect Dries Vanlerberghe u ook uitgebreider kan begeleiden bij uw vastgoedaankoopproject. Deze dienst, tegen extra kosten, biedt u de mogelijkheid om te profiteren van uitgebreide expertise en persoonlijke begeleiding.

Ons team staat klaar om u optimaal te begeleiden bij deze beslissing.

2 - Een mogelijke locatie voor uw auto

De residentie biedt ook meerdere parkeerplaatsen binnen het vastgoedcomplex, zodat u niet langer hoeft te zoeken naar parkeergelegenheid in deze gewilde buurt.

Bent u geïnteresseerd in meerdere parkeerplaatsen? In dat geval is het ook mogelijk om te profiteren van een gunstiger individueel tarief.

 Neem niet langer de moeite! De Stéphanie-Louise XL Residence biedt u appartementen met verfijnd design en moderne decoratie.

In het kort biedt deze residentie:

  • Een verfijnd design en moderne decoratie: Trakteer uzelf op een elegant en warm leefkader, waar elk detail is doordacht voor uw comfort.
  • Een bevoorrechte locatie: Gelegen in het hart van een prestigieuze wijk van Brussel, biedt de Stéphanie-Louise XL Residence u directe toegang tot alle voorzieningen.
  • Privéparkeerplaatsen als optie: Profiteer van het gemak van overdekte parkeerplaatsen voor eenvoudig en veilig parkeren.
  • Mogelijk interessante investering: Vastgoed in Brussel kan een goede investering zijn, waarmee u een duurzaam vermogen kunt opbouwen.