Ibis Waver

Vanaf € 120.000 excl. kosten

Ambitieus en commercieel interessant hotel met centrale ligging

Het ibis Waver is een ambitieus en commercieel interessant hotel met een centrale ligging in België, vlot bereikbaar vanuit alle uithoeken van het land. Profiteer van de vele bezoekersstromen en geniet dankzij de professionele uitbating van een zorgeloze en moeiteloze investering.

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in Ibis Waver
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ibis Waver

Nr 1 in de Benelux

14 min van Brussel

Deel in 90% van de winst

Vanaf € 140.000

Ontdek de voordelen

Evenredige opbrengsten

Dankzij poolsysteem: winst van alle inkomsten samen wordt verdeeld (kamer, bar, restaurant, …)

Lagere aankoopprijs

Lagere aankoopprijzen dan klassiek vastgoed: al vanaf 140.000 euro.

Ontzorgde investering

Professionele uitbaters staan in voor het volledig dagelijks beheer van uw vastgoedinvestering waardoor je zelf niets hoeft te doen.

Bewezen bezetting

Dit goed draaiend hotel heeft 4 belangrijke bezoekers- en inkomstenstromen en kan daardoor rekenen op een constante bezetting.

Voordelen

Weinig zorgen, veel opbrengsten

Hotelkamers zijn de ideale oplossing voor wie zorgeloos wil investeren en tegelijkertijd wil profiteren van de zekerheid van vastgoed. Dankzij onze samenwerking met een bekende naam zoals ibis die instaat voor de uitbating en het dagelijkse beheer, hoef jij zelf niets meer te doen.

Deel mee in 90% van de winst

Dankzij ons poolsysteem ben je niet afhankelijk van de opbrengst van je eigen vastgoed, maar deel je mee in de inkomsten van een volledig gebouw. Ook al staat jouw kamer leeg, toch ontvang je huur. Daarnaast deel je mee in 90% van de volledige winst van het hotel, inclusief inkomsten uit het restaurant, de bar, parkeerplaatsen, seminaries en vergaderzalen.

Meerdere bezoekersstromen

Dankzij de centrale ligging van ibis Waver in België en de nabijheid van Brussel, kan het hotel rekenen op meerdere bezoekersstromen. Sinds september 2023 is ibis Waver het officiële partnerhotel van het bekende pretpark Walibi. Verder vinden zakenmensen ook gemakkelijk hun weg naar het hotel.

De beste partners

De combinatie van de uitbatingsexpertise van Fortior en de sterke marketing achter ibis leidt tot een win-winsituatie voor alle partijen. Een sterk merk is de beste garantie op succes.

Bereken hier je rendement

arrow-icon

WIST JE DAT…

… hotels de populairste logiescategorie is in België met 45% van de overnachtingen? Daarna volgen de gîtes, vakantiewoningen en appartementen met 18%.

arrow-icon

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in Ibis Waver

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.