Novotel Ieper

Vanaf € 130.000 excl. kosten

Recent gerenoveerd en stijlvol hotel in centrum Ieper

Het recent gerenoveerde Novotel Ieper is een stijlvol en bruisend hotel pal in het centrum van de historische stad Ieper, op loopafstand van de Menenpoort en het beroemde In Flanders Fields Museum. Investeer in je eigen hotelkamer, profiteer van de vele bezoekersstromen en geniet dankzij de professionele uitbating van een zorgeloze en moeiteloze investering!

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in Novotel Ieper
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Novotel Ieper

Nr 1 in de Benelux

14 min van Brussel

Deel in 90% van de winst

Vanaf € 140.000

Ontdek de voordelen

Evenredige opbrengsten

Dankzij poolsysteem: winst van alle inkomsten samen wordt verdeeld (kamer, bar, restaurant, …)

Lagere aankoopprijs

Lagere aankoopprijzen dan klassiek vastgoed: al vanaf 140.000 euro.

Ontzorgde investering

Professionele uitbaters staan in voor het volledig dagelijks beheer van uw vastgoedinvestering waardoor je zelf niets hoeft te doen.

Bewezen bezetting

Dit goed draaiend hotel heeft 4 belangrijke bezoekers- en inkomstenstromen en kan daardoor rekenen op een constante bezetting.

Voordelen

Weinig zorgen, veel opbrengsten

Hotelkamers zijn de ideale oplossing voor wie zorgeloos wil investeren en tegelijkertijd wil profiteren van de zekerheid van vastgoed. Dankzij onze samenwerking met een bekende naam zoals Novotel die instaat voor de uitbating en het dagelijkse beheer, hoef jij zelf niets meer te doen.

Deel mee in de winst

Dankzij ons poolsysteem ben je niet afhankelijk van de opbrengst van je eigen vastgoed, maar deel je mee in de inkomsten van het volledige gebouw. Ook al staat jouw kamer leeg, toch ontvang je huur. Je deelt mee in de winst van het hotel, inclusief inkomsten uit het restaurant, de bar, de parking, seminaries en vergaderzalen.

Meerdere bezoekersstromen

Op loopafstand van de Menenpoort en het beroemde In Flanders Fields Museum is Novotel Ieper een ideale uitvalsbasis voor de vele (Britse) toeristen die jaarlijks de Westhoek bezoeken. Het rustgevende, idyllische landschap trekt daarnaast vele wandelaars en fietsers uit het binnenland aan. Bovendien kan het hotel door de lustige bedrijvigheid in en rond Ieper ook rekenen op zakelijke klanten.

De beste partners

De combinatie van de uitbatingsexpertise van Fortior en de sterke intermediaire marketingmachine achter Novotel leidt tot een win-winsituatie voor alle partijen. Een sterk merk is de beste garantie op succes.

Bereken hier je rendement

arrow-icon

WIST JE DAT…

… hotels de populairste logiescategorie is in België met 45% van de overnachtingen? Daarna volgen de gîtes, vakantiewoningen en appartementen met 18%.

arrow-icon

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in Novotel Ieper

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.