Parking Euratechnologies

Vanaf € 110.000

Rotatieparking op een wetenschaps- en bedrijvenpark in Rijsel

Parking Euratechnologies in Rijsel is een rotatieparking op de site van Euratechnologies, een gigantisch wetenschaps- en bedrijvenpark dat maar liefst 300 bedrijven en 4000 medewerkers telt. Investeer in je eigen parkeerplaats(en), profiteer van de aanwezigheid van talloze bedrijven en startups en geniet dankzij de professionele uitbating door Indigo van een zorgeloze en moeiteloze investering!

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in parkings
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Parking Euratechnologies

Nr 1 in de Benelux

14 min van Brussel

Deel in 90% van de winst

Vanaf € 140.000

Ontdek de voordelen

Evenredige opbrengsten

Dankzij poolsysteem: winst van alle inkomsten samen wordt verdeeld (kamer, bar, restaurant, …)

Lagere aankoopprijs

Lagere aankoopprijzen dan klassiek vastgoed: al vanaf 140.000 euro.

Ontzorgde investering

Professionele uitbaters staan in voor het volledig dagelijks beheer van uw vastgoedinvestering waardoor je zelf niets hoeft te doen.

Bewezen bezetting

Dit goed draaiend hotel heeft 4 belangrijke bezoekers- en inkomstenstromen en kan daardoor rekenen op een constante bezetting.

Voordelen

Veel potentieel

Betalend parkeren zit volop in de lift. Er zijn steeds meer auto’s, en steeds minder parkeerplaatsen. Daarnaast voeren meer en meer steden betalende zones in. In het centrum is gratis parkeren nog een zeldzaamheid en bovendien moet je best goed zoeken om een nieuw parkeerproject op te merken. Er zit met andere woorden veel potentieel in publieke parkings.

Bescherming tegen inflatie

De tarieven voor parkeerterreinen zijn niet gebonden aan wetgeving in tegenstelling tot handelshuur of gewone huur. Je speelt dus vrij in op vraag en aanbod. Uit studies van het bouwfonds blijkt dat parkeertarieven sneller stijgen dan de inflatie.

Eenvoudig en zorgeloos

Het is altijd verstandig om te investeren in iets dat je zelf goed begrijpt. Een parkeerplaats is niet meer dan enkele lijnen en een slagboom. Je investeert in plaatsen die verhuurd worden aan abonnementhouders of mensen die betalen per uur. Heerlijk simpel, en dankzij onze samenwerking met Indigo hoef je zelf geen extra moeite te doen.

Bereken hier je rendement

arrow-icon

For as long as there have been cars, there has been a need to store them when they are not moving — which, these days, is about 95% of the time.

(The Economist, 8 april 2017)

arrow-icon

Download de brochure

Ontdek alles over investeren in Parkings

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.